Nieuws

D.V. 16 en 17 maart: veiling unieke verzamelobjecten

13 februari 2017 

VerzamelaarsVeiling in Klaaswaal veilt op 16 en 17 maart een grote hoeveelheid interessante objecten. Verzamelwaardige munten, bankbiljetten, penningen, gouden sieraden, zilveren gebruiksvoorwerpen en kunst en antiek komen aan bod. U kunt zelfs al vooraf een bod uitbrengen in de pre-bidveiling. Bekijk hier de interessante collectie veilingobjecten.


Een voorspoedig 2017 gewenst!

30 december 2016 

Beste verzamelaar,

Heel graag willen we u een voorspoedig nieuwjaar toewensen! We bedanken u voor uw vertrouwen in het afgelopen jaar. Ook in 2017 staan we weer voor u klaar. Zowel via het hoofdkantoor als via onze afhaalkantoren in Nederland en België. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Alle medewerkers van VerzamelaarsVeiling

Klik hieronder op het filmpje om onze nieuwjaarswens te bekijken!

 


Collectie sieraden veiling online

25 november 2016

De gehele collectie van de sieradenveiling staat online. Bekijk op uw gemak de ruim 300 sieraden: armbanden, colliers, ringen, broches en horloges.

Op 1 december gaat de veiling online van start. U kunt dan op alle kavels meebieden. Vanaf 8 december sluit er iedere dag een aantal kavels tussen half acht en tien uur ’s avonds. Bij ieder sieraad staat precies vermeld wanneer het kavel afloopt. Houd dus uw favoriete kavels goed in de gaten!

Heeft u geen beschikking over internet? U kunt ook schriftelijk meebieden. Vul het een schriftelijk biedformulier in tijdens de kijkdag op zaterdag 26 november. Of vraag deze per post aan via 0186 - 746 746 of info@verzamelaarsveiling.nl.

Bekijk hier de sieradenveiling


Kijkdag sieradenveiling op zaterdag 26 november

12 november 2016

Kom naar de kijkdag op zaterdag 26 november van 10.00 tot 16.00 uur. In onze ruime showroom in Klaaswaal bekijkt u de complete collectie van de online sieradenveiling van 1 t/m 15 december. Ontdek de fraaie armbanden en colliers. En pas op uw gemak ringen en horloges. Zo weet u precies welke sieraden het beste bij u passen!

U bent verzekerd van deskundige begeleiding. En onze gastvrouwen verzorgen u ondertussen uitstekend. Nog een extra reden om naar Klaaswaal te komen? In de showroom vindt u ook horloges, sieraden en edelstenen die u direct kunt aanschaffen.

Van harte welkom op zaterdag 26 november.


Collectie sieradenveiling op 25 november online

10 november 2016

Nieuwgierig naar de sieraden van de online sieradenveiling? In de loop van 25 november komt de gehele collectie online. U kunt dan heerlijk snuffelen tussen armbanden en colliers, ringen, broches en horloges. Op 1 december gaat de veiling van start. U kunt uw kavels volgen en meebieden tot de veiling afloopt. Zo hoeft u geen favoriete items te missen.  Heeft u geen beschikking over internet? Vul dan een schriftelijk biedformulier in tijdens de kijkdag of vraag deze per post aan via 0186 - 746 746 of info@verzamelaarsveiling.nl.

Alvast veel veilingplezier!


Extra online sieradenveiling

1 t/m 15 december |  Kijkdag 26 november

VerzamelaarsVeiling houdt in december een extra sieradenveiling. Deze veiling loopt van 1 t/m 15 december 2016 en vindt uitsluitend online plaats.

Direct meebieden
In deze veiling vindt u een groot aantal gouden en zilveren sieraden. U bekijkt de sieraden via www.verzamelaarsveiling.nl of tijdens de kijkdag op zaterdag 26 november. Ziet u sieraden waar u meteen verliefd op bent? Bied dan direct mee om deze te bemachtigen. Thuis vanuit uw vertrouwde omgeving, of op een andere locatie. Dat is gemak van een online veiling. U kunt het kavel volgen totdat de veiling afloopt. Zo hoeft u geen favoriete items te missen.

Heeft u geen beschikking over internet? Vul dan een schriftelijk biedformulier in tijdens de kijkdag of vraag deze per post aan.

Meer weten over de extra online sieradenveiling? Houd onze website www.verzamelaarsveiling.nl in de gaten. We wensen u veel veilingplezier!


Elke maandag taxatie kunst en antiek

8 september 2016

Elke maandag van negen tot vijf uur kunt u uw kunst en antieke voorwerpen laten taxeren bij VerzamelaarsVeiling in Klaaswaal.

Vrijblijvende taxatie
Heeft u exclusieve kunst of antieke voorwerpen? Of spullen uit een erfenis waar u niet meer naar omkijkt? Denk bijvoorbeeld aan schilderijen, aardewerk, porselein, glas of kristal. Kom dan naar de taxatiedag kunst en antiek, waar we nauwkeurig de waarde van uw kostbaarheden bepalen.

Deskundig advies
Ervaren taxateurs beoordelen uw voorwerpen en geven u vrijblijvend advies. Is het interessant voor u om uw kostbaarheden te veilen? U kunt deze dan direct achterlaten voor de eerstvolgende veiling. Wilt u de spullen liever direct verkopen? In overleg is dat ook mogelijk.

Is maandag voor u een lastige dag? Maak dan een afspraak op een andere dag om uw kunst en antiek te laten taxeren. Het taxeren van gouden sieraden, zilver, horloges, diamanten, munten, bankbiljetten, postzegels en oud speelgoed is de hele week mogelijk. 

Kom langs!
Ontdek dat verkopen of kopen via VerzamelaarsVeiling ook voor u interessant is! Kom langs met uw waardevolle objecten voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie. U bent van harte welkom aan de Industrieweg 13 in Klaaswaal (onder Rotterdam).


Uitbreiding van drukbezochte advies & taxatiedagen Monuta

28 juni 2016

De taxatiedagen bij Monuta afgelopen weekenden in Rotterdam en Schiedam zijn positief ontvangen! Honderden mensen kwamen deze taxatiedagen langs voor een gratis taxatie. Ook kregen ze antwoordt op hun vragen over vermogen, kostbaarheden en nalatenschap. Goudwisselkantoor en Monuta hebben dan ook besloten de taxatiedagen uit te breiden naar meer regio’s. In de komende periode kunt u ook terecht op volgende taxatiedagen:

- 10 september 2016 | Almere: Monuta Almere, Kalenderweg 3, 1335 GR Almere
- 24 september 2016 | Leiden: Monuta Van der Luit, Willem de Zwijgerlaan 179, 2316 CZ Leiden
- 8 oktober 2016 | Den Haag: Monuta Innemee, Laan van Eik en Duinen 38, 2564 GT Den Haag
- 5 november 2016 | Zutphen: Monuta Zutphen, Piet Heinstraat 31, 7204 JN Zutphen
- 21 januari 2017 | Schiedam: Monuta Schiedam, Burg. Honnerlage Gretelaan 377, 3118 BA Schiedam

Wat doet u met uw kostbaarheden en vermogen?

Goudwisselkantoor en Monuta organiseren samen de gratis Advies- en Taxatiedagen. Heeft u een erfstuk, waarvan u denkt dat het wel iets waard kan zijn? Of vraagt u zich af: hoe zit dat met mijn vermogen en de erfenis? Deskundigen en taxateurs vertellen u er alles over. Tijdens deze dagen kunt u ook uw Kunst en Antiek laten taxeren. Is het kunst of is het kitsch, daar bent u na deze dag zeker achter! Uiteraard worden ook uw goud, zilver, munten en bankbiljetten gratis getaxeerd.

Kom naar de gratis Advies- en Taxatiedag voor:

- Taxeren van kostbaarheden en verzamelingen
- Informatie over vermogen en nalatenschap
- Inspiratie opdoen bij standhouders
- Vragen stellen aan notaris of verzekeraar
- Kostbaarheden ter plaatse verkopen

Uw vrienden en familie zijn ook van harte welkom!

 


Gratis advies- en taxatiedag

10 juni 2016

‘Tussen nu en nalatenschap’

Heeft u een erfstuk, waarvan u denkt dat het wel iets waard kan zijn? Of vraagt u zich af: hoe zit dat met mijn vermogen en de erfenis? Kom dan naar de Monuta Advies- en Taxatiedag! Deskundigen en taxateurs kunnen u meer vertellen over alles rondom uw vermogen en kostbaarheden. Ook zijn er standhouders op het gebied van gezondheid, uitvaart en nalatenschap. U komt toch ook?

Wat kunt u op de Advies- en Taxatiedag doen?

- Kostbaarheden en verzamelingen laten taxeren
- Informatie krijgen over vermogen en nalatenschap
- Inspiratie opdoen bij onze standhouders
- Vragen stellen aan notaris en verzekeraar
- Kostbaarheden ter plaatse verkopen
- Lezing ‘Goed voorbereid op verlies’
- Toneelstuk ‘Alleen handbagage’

Wat zijn de spelregels?

- Taxatie is gratis, maar meld u wel vooraf aan.
- Wij vragen u om maximaal twee objecten kunst en antiek mee te nemen. Dit geldt echter niet voor munten, bankbiljetten, goud en zilver.
- Heeft u grote voorwerpen? Maakt u hier dan meerdere, duidelijke foto’s van en laat die aan de taxateur zien. Dan hoeft u het erfstuk zelf niet mee te nemen.

Aanmelden voor taxatie

Wilt u een voorwerp laten taxeren? Meld u dan aan via www.monuta.nl/taxatiedag of bel naar (010) 293 04 22. Heeft u vooraf al vragen over deze dag? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Zonder taxatieobjecten bent u alsnog van harte welkom op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 14.00 uur bij Monuta Memoriam, Langenhorst 100 in Rotterdam. Meer info vindt u op www.monuta.nl/taxatiedag.

 


VerzamelaarsVeiling 17 en 18 maart gestart

17 maart 2016

Opnieuw brengt VerzamelaarsVeiling prachtige verzamelstukken onder de hamer. Op 17 en 18 maart wordt een grote hoeveelheid munten, bankbiljetten, zilveren voorwerpen, sieraden, horloges en penningen geveild. Verzamelaars uit binnen- en buitenland zijn van de partij. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen! Dat kan zowel live op locatie als via internet.

 


Record opbrengst bij VerzamelaarsVeiling voor gouden munt Holland!

2 oktober 2015

De Gouden afslag van een dukaton Holland uit 1703 bracht 60.500 euro op! Met een inzet van 17.500 euro steeg de spanning naarmate er veel werd geboden door bieders in de zaal en op internet. Uiteindelijk hamerde de veilingmeester af op 60.500 euro en mag een verzamelaar uit Amerika deze munt aan zijn collectie toevoegen. Van deze munt zijn slechts 3 exemplaren bekend. Dit exemplaar is ook nog van uitzonderlijk mooie kwaliteit en dus zeer speciaal.

 


Kijkdagen VerzamelaarsVeiling van start!

26 september 2015

A.s. zaterdag 26 maart is de eerste kijkdag voor de komende VerzamelaarsVeiling. Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u ruim 1700 kavels bezichtigen in het hoofdkantoor in Klaaswaal. Er is parkeergelegenheid voor de deur en de koffie staat klaar. Van harte welkom! U kunt vooraf ook alle kavels online inzien en een bod uitbrengen. Via www.verzamelaarsveiling.nl blijft u op de hoogte.

De kijkdagen voor de veiling op 1 en 2 oktober zijn:

  • Zaterdag 26 september 10:00 - 16:00
  • Woensdag 30 september 17:00 - 21:30
  • Donderdag 1 oktober 10:00 - 16:00
  • Vrijdag 2 oktober 10:00 - 15:00

Locatie:
Hoofdkantoor VerzamelaarsVeiling
Industrieweg 13
3286 BW KLAASWAAL
info@verzamelaarsveiling.nl
tel. 0186 - 746 746

 


 

Nu online pre-bid veiling!

2 september 2015

Met meer dan 1700 kavels is er voor ieder wat wils. Kijk gerust eens rond. We nodigen u daarnaast uit om langs te komen tijdens de kijkdagen, of om de veiling live mee te maken in de veilingzaal. Kijk bij Agenda voor al de praktische informatie over de aankomende veiling.

Op 1 en 2 oktober a.s. vindt er bij VerzamelaarsVeiling in Klaaswaal, onder de rook van Rotterdam, een grote veiling plaats waar een keur aan interessante objecten wordt geveild, zoals verzamelwaardige munten, bankbiljetten en Penningen. Talloze verzamelaars zullen hun opwachting maken tijdens deze grote veiling. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan deze veiling! Naast de zaalveiling op 1 en 2 oktober krijgt u ook de mogelijkheid om mee te bieden via internet. Zo kunt u vanuit huis gemakkelijk de veiling volgen en wanneer nodig uw bod uitbrengen of verhogen.

 


 

Aankomende VerzamelaarsVeiling 1 en 2 oktober 2015

21 augustus 2015

Op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober a.s. wordt er een veiling georganiseerd door VerzamelaarsVeiling. In deze veiling worden uiteenlopende verzamelobjecten geveild.

Een aantal weken voordat de veiling begint zal de catalogus gepubliceerd worden, waarin de te veilen kavels worden beschreven. Ook worden er vooraf kijkdagen georganiseerd waarbij u in de gelegenheid bent om de kavels te bekijken en eventueel vragen te stellen over het object. Na de veiling zullen er ophaaldagen gepland worden om uw gewonnen kavels op te halen.

 


Kijkdagen VerzamelaarsVeiling van start!

16 maart 2015

A.s. zaterdag 21 maart is de eerste kijkdag voor de komende VerzamelaarsVeiling. Van tien tot vier uur kunt u de bijna tweeduizend kavels bezichtigen in het hoofdkantoor in Klaaswaal. Er is parkeergelegenheid voor de deur en de koffie staat klaar. Van harte welkom! U kunt vooraf ook alle kavels online inzien en een bod uitbrengen. Via www.verzamelaarsveiling.nl blijft u op de hoogte.

De kijkdagen voor de veiling op 26 en 27 maart zijn:

  • Zaterdag 21 maart 10:00 - 16:00
  • Woensdag 25 maart 10:00 - 21:30
  • Donderdag 26 maart (tot 100 kavels voor de afslag) 10:00 - 16:00
  • Vrijdag 27 maart (tot 100 kavels voor de afslag) 10:00 - 16:00

Locatie:
Hoofdkantoor VerzamelaarsVeiling
Industrieweg 13
3286 BW KLAASWAAL
info@verzamelaarsveiling.nl
tel. 0186 - 746 746

 


Kavellijst online!

2 februari 2015

Met trots presenteren wij de complete kavellijst voor aankomende veiling. Met bijna 2000 kavels is er voor ieder wat wils. Kijk gerust eens rond. We nodigen u daarnaast uit om langs te komen tijdens de kijkdagen, of om de veiling live mee te maken in de veilingzaal. Kijk bij Agenda voor al de praktische informatie over de aankomende veiling.

Op 26 en 27 maart a.s. vindt er bij Verzamelaarsveiling in Klaaswaal, onder de rook van Rotterdam, een grote veiling plaats waar een keur aan interessante objecten wordt geveild, zoals verzamelwaardige munten, bankbiljetten en Penningen. Talloze verzamelaars zullen hun opwachting maken tijdens deze grote veiling. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan deze veiling! Naast de zaalveiling op 26 en 27 maart krijgt u ook de mogelijkheid om mee te bieden via internet. Zo kunt u vanuit huis gemakkelijk de veiling volgen en wanneer nodig uw bod uitbrengen of verhogen.


Aankomende VerzamelaarsVeiling 26 en 27 maart 2015

27 november 2014

Volgend jaar 26 en 27 maart wordt er een veiling georganiseerd door VerzamelaarsVeiling. In deze veiling worden uiteenlopende verzamelobjecten geveild.

Een aantal weken voordat de veiling begint zal de catalogus gepubliceerd worden, waarin de te veilen kavels worden beschreven. Ook worden er vooraf kijkdagen georganiseerd waarbij u in de gelegenheid bent om de kavels te bekijken en eventueel vragen te stellen over het object. Na de veiling zullen er ophaaldagen gepland worden om uw gewonnen kavels op te halen.


Aftersale

15 oktober 2014

Ondertussen is het al weer even geleden. De VerzamelaarsVeiling ligt weer achter ons, waarbij mooie opbrengsten werden gerealiseerd voor veel kavels. De complete opbrengstenlijst kunt u vinden op onze website.

Het kan zijn dat u de live veiling gemist hebt. Speciaal voor u, en natuurlijk voor al onze andere klanten bieden wij de aftersale aan. De aftersale is reeds dinsdag 14 oktober gestart en loopt door tot en met dinsdag 28 oktober.

Hoe werkt het?

Het kan zijn dat u onze veiling gemist hebt of dat er toch nog een kavel bij zit wat u ook wilde hebben. Daarom bieden wij de zogenaamde aftersale aan, dat betekent dat wij nog eenmaal onze niet verkochte kavels op de website plaatsen. De prijs van de kavels is gelijk aan het startbod in de catalogus. Wanneer u biedt op het kavel, is het kavel voor u. Wij sluiten het kavel op onze website en maken de factuur voor u aan.


Aankomende VerzamelaarsVeiling 10 oktober 2014

24 september 2014

Op vrijdag 10 oktober a.s. wordt er een veiling georganiseerd door VerzamelaarsVeiling. In deze veiling worden uiteenlopende verzamelobjecten geveild.

Een aantal weken voordat de veiling begint zal de catalogus gepubliceerd worden, waarin de te veilen kavels worden beschreven. Ook worden er vooraf kijkdagen georganiseerd waarbij u in de gelegenheid bent om de kavels te bekijken en eventueel vragen te stellen over het object. Na de veiling zullen er ophaaldagen gepland worden om uw gewonnen kavels op te halen.


Taxatiedagen doorslaand succes

19 september 2014

Voor de eerste VerzamelaarsVeiling op 10 oktober aanstaande organiseerde wij diverse taxatiedagen waar u geheel vrijblijvend uw collectie kunt laten taxeren en eventueel aan kunt bieden in de veiling.

De innamedagen zijn inmiddels achter de rug; we mochten een flink bezoekersaantal verwelkomen! Houdt de website in de gaten voor nieuwe taxatiedagen bij u in de buurt. Bekijk de foto's voor een korte impressie van de afgelopen innamedagen.


Bijzondere dollarcent geveild voor 1,4 miljoen

20 mei 2014

Een munt van een dollarcent is in New York geveild voor 1,41 miljoen dollar (1,03 miljoen euro).

Het gaat om een bijzonder exemplaar: de zilveren munt is meer dan 200 jaar oud en waarschijnlijk vlak na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring (juli 1776) geslagen.

De munt van een cent (huidige waarde: 0,73 eurocent) was eerder in het bezit van een 102-jarige verzamelaar.

Bron: Ad.nl

 


 

Wat kunt u laten taxeren op onze inname - en taxatiedagen

Munten

Uw waardevolle munten taxeren op één van onze inname- en taxatiedagen.

Bankbiljetten

Kom langs één van onze taxatiedagen voor een taxatie van bankbiljetten.

 

Sieraden

Heeft u sieraden voor de veiling? Kom langs één van onze taxatiedagen.

Postzegels

Heeft u oude postzegels? Kom naar één van onze taxatiedagen.

 

Ansichtkaarten

Heeft u ansichtkaarten? Kom naar één van onze taxatiedagen.

Speelgoed

Wilt u speelgoed laten veilen? Kom vrijblijvend voor advies naar één van onze taxatiedagen.

 

Klik hier voor de
Inname - en Taxatiedagen.Onze volgende veiling zal gehouden worden op 6 en 7 oktober 2017


VerzamelaarsVeiling | Industrieweg 13 | 3286 BW Klaaswaal | Tel. 0186 746 746 | info@verzamelaarsveiling.nl